08/05/2016 - 12:00
Odlo Wandelkleding Tip

Wanneer je gaat wandelen heb je behoefte aan kleding die lekker comfortabel draagt en niet knelt tijdens het wandelen. Je kan hier bijvoorbeeld kiezen voor hele losse kleding, maar dat zit met meerdere kledinglagen niet zo fijn. Zeker als je rekening houdt met het 3-lagen-systeem zal dat niet plezierig zijn omdat de kleding zich snel ophoopt.

De tip die Zweetkleding.nl je kan meegeven is om wandelkleding te dragen dat lekker strak zit op de huid zodat de kleding die je er overheen draagt veel prettiger zit.

Door het dragen van strakke wandelkleding en dan met name het ondergoed voor het wandelen kun je niet alleen comfortabeler bewegen, maar wordt het transpiratievocht dat ontstaat tijdens het wandelen ook veel sneller afgevoerd. Strak ondergoed is in dit geval de beste keus.

Om je een voorzetje te geven voor fijn wandelondergoed, je zou eens kunnen kijken naar de onderkleding van Odlo Cubic Light. Dit is fijn zittend ondergoed dat super snel droog is. Je draagt dit ondergoed tijdens het wandelen direct op de huid en zo kan het zweet snel afgevoerd worden.

Het mooie aan de Odlo Cubic Light thermokleding is dat je de kleding het hele jaar door kan dragen. Zeker als je het goed combineert met andere kleding lagen.

Je vindt de Odlo Cubic thermokleding voor het wandelen hier.

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter