07/06/2016 - 10:04
Odlo boxer short, de verschillende Odlo boxershorts op een rij.

De Odlo boxer shorts zijn onderverdeeld in de volgende soorten:

  • Odlo Evolution X-Light
  • Odlo Evolution Light boxershort
  • Odlo Cubic Light boxershort
  • Odlo Revolution Light boxer short
  • Odlo Warm boxershort
  • Odlo Evolution Warm boxer short

Zoals gezegd kun je een keus maken uit de verschillende boxer shorts die Odlo-shop.nl aanbiedt en je keus is afhankelijk van de weeromstandigheid waarin je de boxer wil dragen. Als het bijvoorbeeld heel erg warm is dan heb je behoefte aan een boxershort die zweet snel afvoert. Is het buiten -10 dan draag je natuurlijk liever een dikkere onderbroek omdat die je lichaam beter isoleert.

De Odlo Evolution X-Light boxer short is geschikt om te dragen als het heet is en je veel gaat zweten. Dat kan zijn tijdens het sporten in de sportschool, of wanneer je in de zomer hard aan het sporten bent in de buitenlucht. Deze Odlo boxer short voert zweet heel erg goed af en isoleert nagenoeg niet.

De Odlo Evolution Light boxer is een stukje dikker en daarmee geschikt voor de overgangs-seizoenen zoals het voorjaar of najaar. Maar ook in de frisse zomermaanden komt deze boxer goed van pas. De Odlo boxershort isoleert prima (niet te veel) en voert ook het zweet nog uitstekend af.

De Odlo Cubic Light boxershort is een echte all-round boxer die je het hele jaar kan dragen tijdens het sporten of dagelijks gebruik. De fijne stof plakt niet aan de huid als het nat is en deze boxer si echt super snel droog als hij nat is. Wat Odlo Shop betreft is dit de beste keus voor wie een Odlo boxer short zoekt.  

De Odlo Warm boxershort is een onderbroek die je in de wintermaanden kan dragen tijdens het sporten, maar die ook erg goed tot zijn recht komt bij normaal dagelijks gebruik. Een prima keus voor wie naar het werk op de fiets of met het openbaar vervoer reist. De Odlo boxer geeft een goede isolatie en heeft van alle boxers de zachtste en fijnste pasvorm (vooral omdat deze niet te strak zit).

Ga je in de winter sporten dan heb je behoefte aan een goed sluitende strakke boxershort van Odlo en dan is de Odlo Evolution Warm een uitstekende keus om te dragen. Voorzien van klimaatzones voor een betere isolatie en zweet afvoer en geschikt voor de koude winter. Deze boxer draag je tijdens het hardlopen, de wintersport of lange wandelingen in de sneeuw.

Als je niet precies weet welke boxershort je nodig hebt, dan kun je ons natuurlijk even een mailtje sturen. We geven je graag advies over de pasvorm, toepassing en materiaal samenstelling van de Odlo boxer short zodat je een goede keus kunt maken.

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter